Een aanvraag kan uitsluitend worden ingediend door middel van het aanvraagformulier van de Stichting Noodfonds Zwolle en omgeving. U kunt het aanvraagformulier digitaal (on-line) invullen. Uw aanvraag kan dan het snelst in behandeling worden genomen. Het is ook mogelijk een PDF- aanvraagformulier op te vragen door te bellen met (038) 498 32 82 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De aanvraag moet vergezeld gaan met een door een professionele hulpverlener opgestelde Sociale Rapportage en relevante bewijsstukken.

Het Noodfonds streeft ernaar binnen twee weken na ontvangst van de aanvraag een beslissing op de aanvraag te nemen, bij hoge urgentie binnen 24 uur. Wanneer nadere informatie nodig is of als relevante bewijsstukken ontbreken, wordt direct contact opgenomen met de hulpverlenende instantie.

Bij het aanvragen dient u bepaalde gegevens beschikbaar te hebben. U kunt dit zelf nagaan met deze checklist: pdfbijlage_bij_aanvraagformulier.pdf   Tegen een beslissing is geen beroep mogelijk.

Ga naar het aanvraagformulier