Voor Hulp bij het aanvragen kunt u een beroep doen op Sociaal Raadslieden van De  Kern.  Zij zijn de spil van het team Op Orde.

De spreekuren van de Sociaal Raadslieden / Op Orde zijn in verband met de maatregelen rondom de Coronacrisis gesloten, maar dat betekent niet dat ze niet bereikbaar zijn.

Zij zijn elke werkdag tussen 09:00-17:00 uur te bereiken op de volgende manieren:

Telefoon:           038- 456 97 00
Whatsapp:         06 - 12185437
Mail:                   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt je ook aanmelden via de website van Op Orde. Ga daarvoor naar: https://www.opordezwolle.nl/ en meld jezelf aan of laat je verwijzer je aanmelden.

Ben je zelfstandige of ondernemer en heb je vragen over de maatregelen rondom de Coronacrisis? Meld je dan bij het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) Zwolle (www.rbzzwolle.nl).

Inloopspreekuur nieuwe stijl

Op de locatie Wijkcentrum Holtenbroek zijn wij voorzichtig gestart met een “Spreekuur nieuwe stijl”.  Wij zijn daar de hele dag met een aantal Sociaal Raadslieden aanwezig.

Men kan zich vanaf 09.00 uur melden, waarna men een tijdstip krijgt waarop men diezelfde dag terug kan komen voor een korte afspraak.

Deze inschrijflijst ligt de rest van de week bij de koffiebalie in Wijkcentrum Holtenbroek, zodat men zich ook al eerder op deze lijst kan laten zetten.

Ook hier geldt dat men niet ziek (zie: RIVM richtlijnen) mag zijn en niet eerder dan vijf minuten voor de afspraak aanwezig mag zijn.

Afspraken

In crisissituaties of indien het echt niet mogelijk is om telefonisch of per mail hulp te bieden of om naar het spreekuur in Holtenbroek te komen, hebben de Sociaal Raadslieden de mogelijkheid om een afspraak te maken. (De Sociaal Raadslieden maken zelf de afweging of een fysieke afspraak wenselijk/nodig is.)